Basiscursus Bijenhouden 2017 voor beginnende imkers op 2 maart 2017 van start met 12 deelnemers!.

Na in het afgelopen najaar de Basiscursus Bijenhouden editie 2016  met 16 geslaagde imkers  te hebben afgerond, gaat er in 2017 een nieuwe Basiscursus Bijenhouden van start.
Ditmaal beginnen 12 beginnende imkers aan de opleiding.
Binnen onze vereniging is besloten dat dit het maximaal aantal deelnemers aan de opleiding is om een goede kwaliteit en begeleiding te kunnen borgen.
De opleiding start op 2 maart 2017 met 5 theorielessen en zal vanaf half april verder gaan met 15 praktijklessen die tot begin september plaats vinden.
Medio september zal de cursus met een schriftelijk eindexamen wordt afgesloten.

Voor de Basiscursus Bijenhouden is veel interesse van inwoners uit Haaksbergen en omgeving.
Ook voor de opleiding die in 2018 zal worden gegeven is al veel belangstelling.
Het advies is dan ook, om teleurstellingen te voorkomen, je tijdig aan te melden mocht er belangstelling zijn om imker te worden en daarvoor de Basisopleiding Bijenhouden te willen doorlopen.
Een oriënterend gesprek vooraf is altijd mogelijk mocht daar behoefte aan zijn.
Evt. aanmelden voor de Basiscursus Bijenhouden of een oriënterend gesprek kan op de website van Imkervereniging De Heidebloem.
Zie hiervoor de link:  http://www.imkervereniginghaaksbergen.nl/index.php/imkercursus.
U krijgt dan van de vereniging een bevestiging of u op de deelnemerslijst (tot 12 personen) dan wel reservelijst staat, of u ontvangt een uitnodiging voor een oriënterend gesprek.